A.K.A: AFRIKAANSE KULTUURFEES AMSTERDAM 8t/m10 april

 AKA TieDie Logo Main 7-MAIN

WEBSITE TOP LOGO 1.4 GROOT

www.aka.festivalvoorhetafrikaans.nl

De derde editie van het festival vindt plaats van vrijdag avond 8 april 2016 tot en met zondag 10 april 2016 in de Compagnietheater, Amsterdam.

Zaterdag avond 9 april is daar ook een Rock/hiphop avond in De Melkweg.

Donderdag, Zaterdag, Zondag en twee weken na afloop van de A.K.A festival is er ook nog een programma voor het Zuid-Afrikahuis.

Zondag 17:30-20:00 is er ook een programma in het Rialto Cinema.

We hebben een nieuwe thuislocatie gevonden in het Compagnietheater in Amsterdam. Dit prachtige theater past perfect bij het veelzijdige programma dat we in petto hebben!

We breiden ons programma ook uit. Dit jaar zal er ook een bijzondere selectie Afrikaanstalige films worden vertoond in het Kleine Zaal van het Compagnietheater én zal er cabaret en dans te zien zijn bij het Groten Zaal in het Compagnietheater!

Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor meer inlichtingen en interessant nieuws. Schijf je ook in voor onze nieuwsbrief (rechts).

Per dagdeel kunnen we inmiddels het grootste deel bekendmaken, Compagnietheater, De Melkweg, Zuid-Afrikahuis, Rialto, Roode Bioscoop:

NL- Klik hier voor de festival programma in pdf formaat

Programma: 7 & 8 april 2016

Programma: 9 april 2016

Programma: 10 april 2016

De foyer van het theater zal tijdens het festival omgedoopt worden tot Bo-Kaap Café. Hier zullen Zuid-Afrikaanse (warme en koude) gerechten en wijnen verkrijgbaar zijn in de Bo-Kaap Kafee.

Voor meer inlichtingen kun je contact opnemen met:
Carina Claassens (carina@festivalvoorhetafrikaans.nl; +31 6 3397 1812) of
Gideon van Eeden (gideon@festivalvoorhetafrikaans.nl; +31 6 4709 3009)

Comments

comments