AFROVIBES FESTIVAL 7-17 OKTOBER 2015

banner 7 17

Afrovibes deze week van start in Amsterdam, Utrecht & Rotterdam
Vanaf woensdag is het zover: tien dagen lang jonge pioniers en gevestigd talent uit Zuidelijk Afrika in Nederland. Een festivalprogramma met actuele voorstellingen uit het stadsleven van urban Afrika: rauw, kleurrijk, actueel, vernieuwend.

Afrovibes is er klaar voor en we hopen jou de komende dagen te zien in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam! (het programma in Den Haag start volgende week)

Ga naar het hele programma
Uitgelicht
Uitgelicht: Iets dat man heet (NL)
Ik ben een man! Uit onmacht geboren, in liefde verloren. Mag ik voor één keer mezelf zijn misschien? Al is het maar voor even, dan zal ik voor de rest verder in jouw glorie leven.

Wat betekent het om man te zijn, op te groeien van jongen tot man? In Iets dat man heet geven theatermakers Darryl Veldman en Linar Ogenia hun visie op het leven als man. De voorstelling is onderdeel van de Afrovibes-avond in het Bijlmer Parktheater die in het teken staat van ‘man zijn’ in al zijn facetten.
Op het programma staan ook de twee dansvoorstellingen uit Kaapstad We Left en Couched en de Nederlandse voorstellingen Konfo van Untold en Vier van Dionne Verwey. We sluiten af met met DJ Elvis uit Kaapstad met Afro Beat en Afro House. Let’s dance!

DATUM
vr 9 okt 20:00 uur Bijlmer Parktheater, Amsterdam, vanaf € 13,50 (avondvullend programma) koop je tickets hier

 Quartiers Libres

NL première, alleen in Amsterdam.
‘It’s harrowing, both in action and sound; Ms. Beugré knows how to make a crowd trust her just as, in a split second, she knows how to knock the air out of people.’ New York Times

Quartiers Libres (CI / FR) – Meer info

Page 27 (ZA)
EU première, Utrecht al uitverkocht!
‘Just when you think you know who’s hot and who’s not.., there comes a work so utterly perfect, that all the parameters shift and see the bar being raised again. Page 27 is quite simply, astonishing.’ Robyn Sassen
Page 27 (ZA) – Meer info
Gerson Main – Ik weet niet hoe

Comments

comments